Általános információk a központi porszívóról

Bárhol bármilyen körülmények között is élünk, dolgozunk a környezetünkben felhalmozódó szennyeződések eltávolításának feladatától nem, szabadulhatunk.

A központi porszívó rendszer alkalmazása új fejezetet nyit a takarításban. Ezzel a technológiával mindenütt olyan tisztaságot lehet teremteni, amelyet eddig csak fáradságos munkával lehetett elérni.

A központi porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű porszívógépből áll. Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba abban a pillanatban, megkezdődik a porszívózás, mert a csőrendszer mellet kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet. A központi egységet érdemes olyan helyre telepíteni, (pince, garázs) ahol zavartalan lehet a működése és a beszívott levegő a szabadba vezethető. A takarítás rendkívül hatékony, hiszen a beszívott levegő nem a lakás légterébe kering vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról és pollenekről melyet a központi porszívó rendszer szintén hatékonyan távolít el.
Lehetőségek

A T-MARKT BEAM központi porszívó rendszer már nem csupán kertes házakban alkalmazható, de lakótelepi lakásokba is beépíthető. A központi gépet akár az erkélyre, akár a lakótérbe helyezzük, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő az allergiát okozó anyagokkal együtt a szabadba távozhasson. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el.

A lakótéren belül elhelyezett központi porszívó rendszer előnye, hogy a gépet nem kell védeni az időjárás viszontagságaitól, hátránya, hogy hallatszik a gép zaja.

A lakótéren kívül elhelyezett központi porszívó rendszer előnye, hogy csendes, nem hallatszik a gép zaja, hátránya, hogy védeni kell a direkt nedvességtől.

Az időjárás viszontagságai ellen védelmet nyújt a gép méreteihez kialakított tároló szekrény.

Egy másik forradalmi lehetőség a fali porszívó, amit kifejezetten kész lakásokban, panel és társasházakba fejlesztettek ki. További információért kattintson ide: fali porszívó

Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben!

A központi porszívórendszer előnyei:
  • A legfinomabb porszemcséket és az atkákat is eltávolítja, csökkenti a porallergiás tüneteket
  • A beszívott levegő a szabadba távozik, ezáltal megszűnik az állandó porkörforgás
  • Csendes
  • A gépet nem kell magunk után húzni
  • Nagy szívóerővel rendelkezik
Típusválaszték

A gép típusát a takarítandó terület nagyságától függően kell megválasztani. A megfelelő gép kiválasztását bízza szakembereinkre, akik a rendszert nem csak forgalmazzák, de megtervezik, és telepítik rendszerünket.

Ingyenes szolgáltatásaink
  • Tervezés és tanácsadás
  • Felmérés
  • Árajánlat készítés

Külön felhívjuk figyelmét a rendszerhez kapcsolódó takarítókészletre, valamint a kiegészítő tartozékokra. A kiegészítő tartozékok még könnyebbé és hatékonyabbá teszik az Ön munkáját.

Ha további részleteket szeretne a porszívógépek műszaki adatairól, a takarítókészletekról és egyéb kiegészítőkről, töltse le termékkatalógusunkat: TERMÉKKATALÓGUS

És akkor az AKCIÓS AJÁNLATUNK, amelyet csak cikksorozatunk olvasóinak állítottunk össze:

Ha Ön ÉPÍTKEZIK, FELÚJÍT kattintson ide

Ha Ön KÉSZ HÁZBAN, TÁRSASHÁZBAN, PANELLAKÁSBAN él, kattintson ide

Ha tetszett levelünk küldje tovább ismerősének!
Ha Ön ismerősétől kapta ezt a levelet és szeretné továbbiakban megkapni cikk sorozatunk további részeit kattintson ide és regisztráljon:

 


T-Markt Szakáruház Kft. - 2013 Pomáz, Határ út 8-14. Tel.: +36 26 525 500; Fax: +36 26 525 520
1237 Budapest, Templom u. 29. Tel./Fax: +36 1 421 4050; hirlevel@tmarkt.hu; www.tmarkt.hu